Търсене

Виж профил

Хотелски комплекс Велинград

Единствен по рода си във Велинград – хотелски комплекс от самостоятелни луксозни къщички! Разположен в един от предпочитаните луксозни квартали на Велинград, заради неговата чистота и красива гориста местност. Комплексът е изграден от качествени гранит, ковано желязо, камък и дърво!

Разполагаме с ресторант в полза на посетителите с включена закуска с традиционна кухня. SPA центърът включва: джакузи, сауна и парна баня. Имайки предвид желанието за релакс и комфорт на гостите ни. Разполагаме с външен басейн и джакузи.

Уникална по рода си при нас е и кухнята! Рецептите, вкусът и продуктите, с които се приготвят ястията са неповторими! В комплекс Forest Hill може да се любувате на домашно приготвени ястия. Тук Ви очакват автентичен стил, ЕКО продукти, с които се приготвя храната и чист планински въздух благодарение на термалните планински извори в околността Forest Hill Spa-complex настаняване.

Настаняване

В апартамент: 2+1/2+2деца/
* Делничен ден – нощувка на база закуска 130лв. за двама, трети възрастен доплаща 40лв.
* Уикенд -нощувка на база закуска 150лв., трети възрастен доплаща 40лв.
* Апартамента разполага с две помещения, 1 баня с тоалетна, телевизор и в двете стаи, камина, безплатен интернет.

Настаняване във Вип къщичка за 4 души:
* Делник-200лв./без изхранване/
* Уикенд-230лв./без изхранване/
* Къщата разполага със спалня с телевизор,хол с голям диван с телевизор, камина, 1санитарен възел, трапезария, кухня, собствено барбекю. Всичко необходимо за уютно и приятно изкарване.

Настаняване в уютна къщичка кацнала над комплекса, сгушена в боровата гора:
* Максимално настаняване четри души, две помещения с обща баня, тераса, гледка, камина, хладилник, кафе машина за био кафе /закупуване на кафе на место/.
* Цена за делник 170лв. със закуска
* Уикенд 210лв. със закуска/домашно приготвени закуски от националната ни кухня/.
* Релакс, спокойствие, уют.

Заповядайте!

Свържете се със собственика