Търсене

Виж профил

Снимамe през цялата работна седмица без уикенда. Като изключение, можете да запазите час за сесия и през почивните дни, но това се уговаря отделно.
Часовете, в които снимаме през работните дни са от 10 до 17ч.,

Колко време продължава една фотосесия?

* По време на фотосесията се сменят декори, детето ще може да преоблича тоалети (по желанието на родителите).Може да е нужна адаптация от страната му. Самият процес на снимане ще ни отнеме от около 40 до 60 минути. След края на фотосесията Вие сами подбирате кадрите, които да бъдат обработени, а това , от своя страна може да Ви отнеме още няколко минути. Затова като цяло отделете минимум час и 10-15 мин. за ангажимента в студиото.

С какво да се съобразя при избора на час?

* Съобразете се най-вече с режима на детето Ви. Желателно е снимките да не се правят в часовете, когато детето трябва да се храни или да спи.

Колко тоалета трябва да си носим за фотосесията?

* Обикновено са необходими между 3 и 4 тоалета . Винаги може да носите с Вас и повече, а на място в студиото да преценим кои от тях ще бъдат най-подходящи.

Използвате ли в студиото вашите дрехи и реквизит ?

* В студиото има достатъчно разнообразен гардероб от дрехи за момичета и по-малко за момчета. Същото важи и за бебета. Аксесоарите, декора и реквизита са в изобилие. Но все пак, основен обект в кадъра е Вашето дете и нашата цел не е да запълваме кадровото поле с маса предмети и излишни декори, а да проявим неговата индивидуалност, изразителност и чар.

Може ли и родителите да се снимат с детето си ?

* Позволително е да се правят и няколко семейни снимки в рамките на сесията.
Фотосесии, които са на цялото семейство от първия до последния кадър се водят
СЕМЕЙНИ СЕСИИ и съответно са на друга цена.

Каква е цената на една фотосесия?

* Цената на фотосесия се определя единствено и само от броя на кадрите, които желаете да закупите. Минималното количество кадри, който включва най-малкият пакет фотосесия е 10 кадъра и е на цена 50 лв. Над тази бройка вие сами определяте количеството, което желаете да закупите като заплащате допълнителен брой кадри. Цената на кадър до 20-я е 4 лв./бр., а над 20-я е 3 лв./бр. По време на фотосесията снимаме много! Броят на кадрите, който се получава е относително число, но при всички положения снимките са над 100. Когато фотосесията приключи имате възможността да разгледате всички заснети кадри и да прецените точно, кои от тях желаете да закупите и да бъдат обработени, съответно ще получите само тази бройка (без останалите снимки). Ако ви харесват всички снимки и желаете да получите всички кадри от фотосесията, това може да стане след заплащане на Цял пакет, т.е. 150 лв.
Вие няма да получите снимките веднага след приключването на фотосесията! Те претърпяват процес на обработка, което отнема известно време.

Какво представлява обработката на снимките?

* Промяна на формата, подобряване на цветовете, контраст, острота, почистване на дребни дефекти, завъртване и изрязване на изображението и добавяне на ефекти.

След колко време можем да си получим снимките?

* Предвид естеството на работата и натовареността, минималният срок за обработка е 10 дни. След този срок ние се свързваме по телефона,оставен от Вас, за получаване на снимките. В случай, че сте поръчали и разпечатване на хартия, получаването става в студиото. Ако снимките са на файл, ще ги получите по Емейла или на място, записани на CD.

Само в дигитален вид ли са снимките или има и разпечатки на хартия?

* В зависимост от пакета, който сте избрали снимките могат да бъдат само в дигитален вид или в дигитален вид плюс разпечатани на хартия с размер 10-15 см., 13-18 см., 15-21см.,
или по ваше желание

Мога ли да получа снимките си по-бързо от стандартния срок?

* Да, разбира се, но цената се увеличава с 1 лв./на кадър за екпресна обработка.

Мога ли да участвам в конкурси със снимки, заснети от вас?

* Разбира се, но е желателно да посочвате кой е авторът на снимките или да използвате тези с нашето лого върху тях.

Мога ли да използвам снимките от фотосесията с рекламна цел?

* Не. Снимките от фотосесиите са за лично ползване. Ако желаете да използвате снимките ни с рекламна цел това става чрез договаряне на конкретни цени и условия.

Снимките ще бъдат ли публикувани в интернет?

* Да, снимките, заснети от нас по време на фотосесиите, както и от събитията (рождени дни, кръщенета) биват публикувани на страниците ни с цел разширяване и попълване на портфолиото ни, но ако не желаете това, няма проблем, необходимо е да ни уведомите за това преди самата фотосесия.

Мога ли да снимам в студиото ви с фотоапарат, телефон или друг вид устройство?

* Не, в студиото е категорично забранено да се снима от клиентите! Идеи, интериора, декора и другите неща, създадени в студиото са плод на много труд, вложени идеи, средства и пречи на работата ни.

Свържете се със собственика