Виж профил

Магазин за био продукти

Ганеша маркет… Създадохме този магазин с идеята да бъде пространство, в което всеки да намери нещо за себе си – независимо дали се храни с био продукти, или класическа храна, дали пие вносна или българска бира, дали предпочита сурови или печени ядки. Искаме всеки наш клиент да си тръгва с усмивка. Дали сме се справили, или не, вие ще прецените. Непрекъснато разширяваме нашия асортимент, който към момента включва: био продукти (здравословна храна), хранителни стоки, хляб, млечни и месни продукти, вносна и българска бира, натурална козметика от черноморска луга, еднократни ел. наргилета, ядки, безалкохолни напитки, алкохол, енергийни напитки, сладолед и други.

Името на магазина ни произхожда от Индийския бог Ганеша – бог на благополучието, щастието и семейството, премахващ всички пречки в живота. Познат е също и като бог на мъдростта, познанието и писмеността! Искаме магазина ни да сплотява и сближава хората, като предлагаме за всеки вкус по нещо.

Сред уникалните ни предложения, освен българската натурална козметика от черноморска луга – разработка на БАН, ще откриете и Ezzy 2 в 1 – електронни наргилета, с 2000 дръпки и бутон за смяна на вкусовете за максимално изживяване.

Също така имаме услуга, чрез която да улесним пазаруването, особено по време на пандемия– Walk Thru (това е нашата версия на Drive Thru 😉). Всеки, който бърза или в условията на пандемия избягва продължителния контакт, може да се свърже с нас на посочените телефони и ние ще подготвим това, което желае да закупи. Нашите любезни служители ще Ви консултират за наличните продукти и марки, и ще Ви очакват на касата само, за да получите своята поръчка. По този начин ще получите пресни и охладени продукти, без да чакате на опашка или да губите време в лутане какво да изберете.

Съчетавайки устоите на Запада и духа на Изтока, ще кажем: Подбирайте внимателно храната си! Защото:
„Каквато храната, такъв е и умът!
Какъвто умът – такива и мислите,
Каквито мислите – такова и поведението,
Каквото поведението – такава и съдбата!“
Сай Баба

Заповядайте при нас!