Търсене

Виж профил

Дивани от естествена кожа Пловдив

GiOtto Дивани от естествена кожа и Модерни италиански дамаски.

Джи Oтто означава гаранция на качество! За да имате диван с подпис Джи Отто, с гаранция за Design made in ITALY, който ще е винаги актуален и удобен във времето. Фирма Джи Отто е специализирана в производство и продажба на луксозни, дизайнерски и функционални модели на дивани, задоволяващи всякакви изисквания на клиентите ни. Дивани от естествена кожа Пловдив.

Джи Отто работи в сътрудничество и закупува материали само от SAMAC Srl венецианска фирма, разположена в провинция Тревизо, от 1977 г. насам в областта на дистрибуцията на мебелни изделия, следвайки логиката на качеството на материалите и услугите, както и иновациите. Действа в Италия с депозити в Матера (лоби бар), Милано и Монтебелуна, както и в чужбина с мрежа от депозити в Румъния и Португалия.

Клиентите са предимно големи магазини за мебели в Франция и Италия.От началото на 2018г. са в експлотация нови модерни шевни машини, пантографи, тапицерски комплекти и много нови видове и класове естествени кожи и дамаски, включително специализирани -непопиващи течности, лесни за почистване, за домашни любимци и други. Дивани от естествена кожа Пловдив.

От 6 май стартираме едномесечна промоция за българския пазар-4 модела на специални цени, а на всички останали модели с минимум 10% допълнителна отстъпка.

Заповядайте в нашата фабрика, където можете да разгледате най-много модели и ще получите най-компетентно обслужване, а при необходимост-среща с конструктор.