Търсене

Виж профил

Клуб по ММА Перник

„Гладиатор Бокидо“ Перник с Треньор Иван Георгиев представя седмичната ни програма:

Вторник 18:00ч.:

  • Работим върху стойка и страйкинг, усвояваме правилни техники за работа с крака, колена, лакти и прочие.

Четвъртък 18:00ч.:

  • Тренировката отделя внимание изцяло за изграждане на арсенал от всички видове тейкдауни . Какво ще рече това ? Най – просто казано работим и трупаме видове техники съобразно с техните защити за преход от стойка към земя за да може да имате отговор за всяка ситуация на ринга или октагона.

Събота 17:00ч.:

  • Граплинг . Съботите обръщаме внимание за усвояване на различни видове ключове и защити които да подсилят играта на състезателите, съвместно с тренировъчни борби за упражняване на техники и подсилване на издръжливостта.

Неделя 14:00ч.:

  • ММА . Неделята е най-ползотворната ни тренировка, съвкупност от всичко взето през седмицата, допълнено с тежки спаринги и обигравания на различни често виждани ситуации на земя или опряни в клетката .

След всяка тренировка има съответни физически тренировки .
Времетраенето е приблизително два часа, а ценоразписа е 5 лева на дадена тренировка.

Очакваме Ви във нашият колектив !

Gladiator Bokido Перник

Този проект започна на 29 септември 2018 г., когато чрез съвместна инициатива на главният треньор и създател на нашият клуб Кирил Алексиев и един от неговите възпитаници Иван Георгиев решиха да създадат първият ММА клуб в Перник. Близо година Гладиатор Бокидо Перник имаше проблеми със създаване на стабилна и постоянна група, което доведе до усложнения в провеждането на тренировки. Групата щеше да се разпадне поради липсата на хора и нямаше смисъл треньорът К. А. да се ангажира с група по-малка от петима души. Тогава настоящият млад треньор И. Г. предложи услугите си той да води малцинството желаещи. Той получи одобрение от главният ни треньор и с времето даде резултати. Успя да направи по-стабилна група и малко по малко работи усърдно за изграждането на първа генерация Гладиатори в Перник. Проект Гладиатор Бокидо ще продължи и Ви гарантираме, че ние няма да се откажем и гордо ще браним честта на нашият клуб „Gladiator Bokido“.