“Голд Транспорт” ЕООД

Фирма за транспорт | Международен транспорт | Транспортни услуги | Превоз на групажни тoвари | Транспортна фирма Сливен

Контакти


Адрес

гр. Сливен, ж.к. “Дружба“, бл. 40, вх. Б, ет. 5, ап. 14

GPS

42.679906159106, 26.344777650364

електронна поща


Работно време

понеделник

Целогодишно

вторник

Целогодишно

сряда

Целогодишно

четвъртък

Целогодишно

петък

Целогодишно

събота

Целогодишно

неделя

Целогодишно

Място за реклама


Ние сме бързо развиваща се компания, която предлага услуги в сферата на международния транспорт. Нашата фирма е един от лидерите на пазара с над 10 години опит в областта на международния транспорт.

Имаме на разположение 25 собствени товарни автомобила тип бус до 3,5 тона.


* Основна дейност – Предметът на дейност е вътрешен и международен транспорт на комплектни и групажни товари с експресна доставка, както с товарни автомобили тип бус до 3,5 тона, така и с камиони тип прицеп 13.6м до 24 тона.
* Нашата цел – Целта на Голд Транспорт ЕООД е да осигури на своите клиенти качествено, навременно и сигурно извършване на транспортната услуга, спазвайки всички норми и изисквания, необходими при извършването на международен транспорт. Удовлетворението на клиентите ни е от първостепенно значение за нас и ние влагаме всички свои умения, за да го постигнем.
* Екипът на Голд Транспорт ЕООД – Фирмата работи с квалифициран и мотивиран персонал, който е винаги насреща да Ви помогне при възникнали въпроси. Нашият екип от професионалисти е денонощно на разположение да съдейства за разрешаване на всеки възникнал проблем със и по време на транспорта.

При нас ще получите необходимото внимание и лично отношение, от което се нуждаете. Ние ще Ви предложим най-доброто решение, съобразено с Вашите изисквания. Ние ще се погрижим за безпроблемното придвижване на Вашата стока, като за по-голяма сигурност и удобство има възможност за GPS проследяване на всеки автомобил.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *