Търсене

Виж профил

Барове в Варна

Горди сме да Ви представим Gossip Bar, една от най-бързо разрастващите се вериги заведения във Варна. Първият ни бар отваря врати още през пролетта на 2010 г., а към днешна дата те са вече шест. Разположени основно в центъра на морската ни столица, заведенията бързо се превърнаха в любимо място на млади хора, студенти и работещи.

Увеличаващата се с всеки изминал ден клиентела се радва на изключително разнообразно меню, високо качество на обслужване, оригинален интериор, комфорт и уютна обстановка, всичко това – на достъпни цени. Опитен и любезен персонал ще Ви посрещне и обслужи с удоволствие. Богатото меню с напитки и вкусната храна са другата голяма гордост на веригата.

В центъра на морската столица вече има пет заведения – Gossip Bar, Gossip Bar Look, Gossip Bar Formula, Gossip Bar College и Gossip Bar Max, а Gossip Bar Palah Center се намира в оживен търговски комплекс и освен уютно място за кафе, разполага с детски център LEO, който ще направи времето на вашите малчугани незабравимо.

Веригата заведения е перфектна за бизнес срещи или просто за приятна раздумка с приятели на кафе. Почти всяка вечер има най-различни като тематика DJ партита, на които може да се забавлявате до малките часове на нощта.

За нас ще бъде привилегия, ако имаме възможността да се погрижим за доброто Ви настроение!