Виж профил

Градински мебели Силистра

Фирмата е създадена 1938 година в град Силистра. Първата дейност е била разбиване да трупи и изработване на бурета за съхрнение на риба и сирене. След 1948 година започва производство на мебели.

Площа на завода е 28 декара и се намира в Силистра ул. Тутраканска 4. След 1962 г започва модернизация на завода. Открива се лакозаливен цех. Цех за форнироване па плоскости. Поточна линия за производство на корпусна мебели. Основни клиенти са Русия Финландия Либия и за вътрешния пазар. Завода е приватизиран 1998 година от РМД. 80% за РМД и 20% за държавата.

Името на фирмата е  Lipa 98 АД. От 2000 година аз Георги Джеджев съм управител и изспълнителен директор на двете дружества. През 2004 година, закупих 20% от държавния дял на търг. От 10 години изработваме изделия от дърво.

Ползваме производствени помещения под наем в зависимост от клиентите доставката на суровината. В момента изсползваме производствен цех в Безмер Гарадока на 10 км от Ямбол. Клиентите ни основно са този регион. Ямбол, Сливен, Шумен, Разград, Бургас, Варна.

Производство ни е градински мебели столове люлки беседки, шезлонги. Трапезни маси с размери от 1. 20 м до 3. 50 м. Детски комплекти за три възрастови групи, Цветарници, Кухненски мебели, Люлещи столове.