Виж профил

Къща за гости в село Бойково

Къща за гости Родопски Рай се намира на 27 километра от град Пловдив в планинския район на централни Родопи. Мястото е село Бойково. То само по себе си е известно, че притежава най-чистия въздух в цяла Европа и е на 1106 метра надморска височина. Също така в района на селото има 13 параклиса, a местата на които са разположени са стари светилища. Една от най-интригуващите забележителности е манастирът Света Богородица, който ежегодно на 15 август чества храмовият празник на манастира, съвпадащ с празника на селото и църковния празник Голяма Богородица. Друга забележителност е местността „Лина“, известна с това, че притежава енергийни лечебни свойства.

Къщата за гости е на 3 нива, като 1-во ниво е със самостоятелен вход, с 4 легла, камина, телевизор, баня с тоалетна и две двойни спални. 2-ро ниво разполага с ъглов диван, камина, оборудвана кухня, механа, телевизор, баня с тоалетна и тераса. 3-то ниво има две двойни спални, като в допълнение и в двете стаи има по едно единично легло.

На етажа има също баня с тоалетна, обслужваща двете спални.

Дворът разполага с външно барбекю, кът за хранене и събиране на гостите, оборудвана кухня. Също така е и подходящ за деца, има на разположение люлка и достатъчно място за игри и забавления.