Търсене

Виж профил

Mасажен кабинет Пловдив

Здравейте приятели !
Някои от вас вече ме познават, но за мнозината за които съм неизвестен ще се опитам да ви се представя с няколко думи. Казвам се Емил Едрев и съм роден в Стара Загора, но от около 18-19 години живея в Пловдив. Завършил съм рехабилитация в Тракийския университет – Стара Загора през 2004 година и вече малко повече от 18 години практикувам по специалността.

През последните 10 години бях рехабилитатор във футболния отбор на ПФК Ботев – Пловдив. Занимавам се със възстановяването и на други спортисти. Работил съм и във СПА центровете на хотели като последно бях част от релакс център „ROSE” – Sol Nessebar Resort ***** – гр. Несебър. Бил съм част и от екипа на фитнес центрове в Пловдив – Кеа Спорт и Fitness One.

Ханами е място, което исках да направя от много време и да е не просто поредния кабинет за масажи, а да възпитам хората да обръщат внимание на профилактиката на своето здраве, а не както в масовия случай е прието в България да се действа когато вече е наличен проблем или болест.

Опитвам се колкото са ми възможностите към момента да ви предложа уютно място и качествена услуга като имам амбицията с времето да обогатявам нещата с нови услуги и терапии като също ще съм много щастлив да получавам обратно вашето мнение и препоръки както и при нужда градивна критика с цел нещата да се развият в благоприятна за всички посока. Ако имате някакви въпроси не се притеснявайте да ми пишете. Ще се опитам максимално в кратък срок да ви отговоря.

Изненадите към вас предстоят. Надявам се да останете щастливи от посещението при мен и да ме препоръчате.

Благодаря Ви за вниманието 😊