Търсене

Виж профил

Семеен хотел Хефес Ви очаква край село Кралево!

В подножието на рида Чала, под северния склон на Източните Родопи, на 23 км. от гр. Хасково, на 35 км. от гр. Кърджали, на 20 км. от река Арда, на 27 км. от Перперикон, на 30 км. Кромлех (Маджарово), на 55 км. от Татул (Момчилград), на 70 км. от Одрин, на 90 км. от Пловдив, на 5 км. от Стамболово се намира приятният семеен хотел Хефес.

Легендата разказва, че преди много години на това място – под Чала, от Зевс и Хера се ражда сина им Хефес. Понеже бил с недъг, майка му го изоставила по тези земи, но той пораснал под закрилата на чичо си и станал силен и умен. Известен е като Бога-ковач, занаятчия и строител. Той измайсторил след време златен трон-капан за майка си. Когато тя седнала на трона не могла по никакъв начин да стане от него. Хефес го измайсторил така, за да и отмъсти. Но след известно време, когато майка му Хера поискала прошка от Хефес, била освободена от Хефес, а самия той напуснал тези земи и заминал за юг.

Семейния хотел Хефес се намира в местността Бобата. Местност, която е известна на старите хора със своята лечимост и благодатна вода, течаща от красиво изградените чешми от местните хора, знаейки значението на местността.

Хотелът разполага с осем двойни стаи и два апартамента, оборудвана съвременна кухня, ресторант, плувен басейн, фитнес. Гостите могат да се насладят на развлечения като безплатен риболов във водоема в близост на семейния хотел Хефес, велосипеди, еко-маршрути по склона и билото на Чала. Наблизо се намира Храм-Тюрбе на повече от 700 години. Все още неизследвани археологически обекти са пещерите на Чала. Тук има развъдник за големи риби, а също и водоем за любителски риболов.

Заповядайте да видите това райско място и да се насладите на приятна почивка сред природата.

Цени

*цената е обща за помещението на вечер

тип места брой от типа силен летен слаб летен силен зимен слаб зимен друг сезон
стандартна стая 2 8 50 лв 50 лв 50 лв 50 лв не се дава
апартамент 3 2 80 лв 80 лв 80 лв 80 лв не се дава