Търсене

Виж профил

Автомивка Габрово

Автомивките на самообслужване са може би най-разпространения вид автомивки в света. Те са една бърза и изгодна алтернатива за измиване на всеки автомобил.

Ние, от Hemus Car Wash, се опитахме да създадем идеалната автомивка. Автомивка, в която всеки да намери това, което търси – качествено измиване на автомобила си, пестейки време, пари и усилия.

Надяваме се, че Успяхме! За малкото време в което сме заедно видяхме усмивките Ви, получихме поздравленията Ви и … спечелихме, не просто клиенти, а Приятели.

За тези, които все още не са стигнали до нас, ще кажем:
Ние сме Hemus Car Wash, най-новата, най-качествената и най-голямата автомивка на самообслужване в Габрово. Намираме се на ул. “Генерал Николов“ №23 (срещу Пожарната).

Разполагаме с четири поста (клетки) за миене, включително и пост на открито, който е предназначен за големи МПС-та (камиони, автобуси, влекачи на ТИР-ове).

Знаехме, че за да бъдем, не просто добри, а най-добрите, трябва да използваме безупречна техника и перфектни препарати. За това се доверихме на системите за автомивки на самообслужване EASY WASH, доставена и обслужвана от партньорите ни от „Данубия“.  Клетките ни са снабдени с инсталации EW II ECO FOAM & WAX, като използваме най-мощните помпи – тези на CAT (USA). На нашите клиенти предлагаме, както безконтактно измиване с препарат на спрей, така и новата за Габрово, технология за измиване с Активна пяна. За перфектния завършек на измиването на автомобила, предлагаме и нанасяне на Вакса – за здравина и блясък.

Автомивка Hemus Car Wash използва препарати на белгийската компания NERTA, с биоразградимост от над 90% и които са признати от Асоциацията на автомобилната индустрия, като VDA съвместими.

За удобство на нашите клиенти сме помислили и за вътрешното почистване на автомобила, като разполагаме с Дву-постова прахосмукачка на самообслужване ADP ECO 230 DUO и просторно място за подсушаване на измитите автомобили и почистване на интериора, като при проявено желание предлагаме и професионални препарати и кърпи за това.

Независимо, че сме осигурили информационни табла за всеки етап от измиването на автомобила, при нужда наш представител ще отговори на всеки един въпрос или нагледно ще покаже.
Стремим се да бъдем повече от Автомивка във всяко едно отношение… Да създадем всички условия на нашите клиенти, за да се почувстват специални и удовлетворени.

Като истински кавалери, отделяме особено внимание на дамите и се надяваме те да се убедят, че Hemus Car Wash не е запазена мъжка територия. Имаме и атрактивна розова пяна с приятен аромат.

При нас, в Hemus Car Wash, няма невъзможно измиване, няма непреодолимо предизвикателство. Всеки клиент е добре дошъл, независимо дали ще измие своя велосипед, мотопед, лек автомобил, микробус, мотокар, камион или ТИР. За нас няма прекалено кално МПС. Независимо дали се връщате от Лов, от Риболов или от екстремно каране в трудно достъпни и кални терени. Добре дошли сте!

Как работи автомивката?

Автомивката работи с жетони. Цената на жетоните е 1,00 лв., а времетраенето на отделните програми е различно (описано подробно във всяка клетка).

Opening Hours

Понеделник

от 08:00 до 20:00 часа

Вторник

от 08:00 до 20:00 часа

Сряда

от 08:00 до 20:00 часа

Четвъртък

от 08:00 до 20:00 часа

Петък

от 08:00 до 20:00 часа

Събота

от 08:00 до 20:00 часа

Неделя

от 08:00 до 20:00 часа

Свържете се със собственика