Търсене

Виж профил

Магазин за домашни потреби Варна

ЕТ АВГУСТ-98 е е на българския пазар от 1998г.

Всеки дом ресторант и хотел е визитка за нас и показва нашия вкус към оборудване и дизайн. В дългогодишната си работа с клиенти се опитваме да удовлетворяваме търсенето към иновативност с разнообразието от стоки, които предлагаме. При нас може да намерите артикули за вашата механа, вила, кухня, баня, офис.

Ние сме с натрупан опит в сферата на търговия със стоки за бита, домашни потреби, ресторантско и хотелско оборудване. С разнообразието от продукти искаме да станем част от вашия дом,хотел или ресторант и да го превърнем в любимо място за вашето семейство, приятели и клиенти. За да отговорим на различните очаквания и потребности на пазара, продуктите ни са баланс между конкурентна цена и качество.

Всеки клиент и заведение има свой дух, предпочитания и отличителни характеристики и затова фирмата работи и е дистрибутор на български производители и вносители на стъкло, порцелан, пластмаса, емайл и инокс.

В нашите магазини се предлагат разнообразни стоки от кристал, стъкло, порцелан, керамика, градинска мебел. В тях винаги ще намерите нещо полезно за вашия дом, или подходящ подарък за Вас или Вашите близки… В случай, че отваряте ново заведение,оборудвате дом,офис, хотел или искате да преоборудвате съществуващо, т.е за големи поръчки, моля да ни отправите запитване по eмейл horeho@abv.bg или да  се свържете на тел 0894 242 900 или 0892 003 427.

За нас ще бъде привилегия да станем част от вашия дом,ресторант,вила,офис със всичко нужно за оборудването му!