Търсене

Виж профил

Семеен хотел-механа село Горни Окол

Комплекс „Стопаните“ е новооткрит обект, намиращ се в с. Горни Окол, община Самоков. Комплексът разполага с механа в битов стил, съхранила българските траиции. Ястията и напитките са приготвени изцяло с продукти от български производители и ферми от chef Ренета Андонова. Тя е с 30 годишен опит в кулинарият. Работила  е за големи вериги хотели, като хотел България, Парк- хотел Москва, Хотел Копитото, Гранд хотел София, Бутиков хотел les fleurs.

Готвим и сервираме в глинени съдове. За приготвянето на  храната ползваме сезонни продукти, печене на пещ и технологията су вид (нискотемпературно готвене).

Заповядайте да се насладите на автентичните ястия !!!

Имаме малка ферма с животни. В двора на механата гледаме гъски и декоративни кокошки, яг териера Нора и пазача Арес порода Кане Корсо. Естествено като във всеки селски двор имаме и 3 котки. В близост до механата гледаме 20 подбрани породи овце, 20 кокошки от породата Брама, кон, крава и още две кучета.

Храна и напитки от български производители.

Стаи за настаняване

Стаите за гости са обзаведен в бутиков рустикален стил в комбинация с удобствата на новото време. Конструкцията на къщата е изцяло от дърво и камък, пазещи топлината през зимата и прохладата през лятото. Уникалният интериор на  стаите, който няма да откриете никъде другаде в България, ще превърне Вашите престой и почивка  в едно неповторимо преживяване. Погрижили сме се да създадем за нашите гости удобство, комфорт и да им осигурим спокойствие.