Търсене

Виж профил

Хотел в кв.Враждебна

Хотелът се намира в град София, кв.Враждебна ул.61 ва номер 20. Предлагаме отлични условия не само за настаняване, но и за фирмени мероприятия и работни срещи. Локацията се намира  в близост до летището, което го прави подходящ за делови командировки и семейни пътувания.

Изготвяме специални оферти за фирми и настанявания в дългосрочен период. Стаите разполагат с интернет, кабелна телевизия, мини бар. Банята е оборудвана с необходимите всекидневи принаддлежности. В цената на стаята е включен и безплатен паркинг.

Осигуряване на транспорт, който се заплаша допълнително. Разполагаме с зала за организиране на мероприятия (рожденни дни, юбилей, абитиурентски балове, сватби, фирмени партита, конференции и други поводи).

На разположение са различни видове стаи: с две отделни легла, двойни стаи с голяма спалня, единични стаи и студиа. По – голямата част от стаите са с тераси.

Ценоразпис:

  • двойна стая с две отделни легла – 90лв;
  • двойна стая с голяма спалня – 90лв;
  • единична стая – 80лв;

Хотелът предлага уютна и спокойна атмосфера и обстановка за вашият престой. Нашият екип ще се погрижи нищо да не ви липсва и да ви съдейства съобразно с вашите нужди и предпочитания.