Търсене

Виж профил

Ресторант за сватби Ямбол

Парк-ресторант Хризантема с. Генерал Инзово  се намира на 20 км от гр. Ямбол и на час път до летище Бургас и морето.  Построен в парка на с. Генерал Инзово преди повече от 50 години. В своята дългогодишна  история ресторантът е запазил традициите и обичаите  за региона.

В спомените на повече от три поколения са останали танците и забавните вечери и семейни тържества, прекарани на ДАНСИНГА – все още популярно наименование на ресторанта заради построения в центъра на поляната му дансинг.  Ресторантът е със застроена площ 300 кв. м.  и има собствена градина  от 9 дка, които са част от общо 84 дка парк на селото.

Ресторантът разполага с 60 места през зимния период и 100 места през топлите месеци на годината. За специалните събития на клиентите ни организираме посрещане на над 150 гости.

За организираните събития на нашите клиенти предлагаме меню по избор и атрактивни отстъпки.

В непосредствена близост се намира спортен комплекс включващ стадион, басейн и спортни площадки, собственост на община Тунджа. Разположен в източната част на парка, на 200 м от ваканционния комплекс, се намира етнографският музей на с. Генерал Инзово.  Селото е с 400 годишна история, с добре изградена инфраструктура и население около 1000 жители.

Еднофамилна къща

Еднофамилна двуетажна къща: застроена площ 104 кв. м. с прилежаща територия от 340 кв.м. На първия етаж има дневна, кухня с трапезария, склад и тоалетна. На втория етаж са разположени двете спални, баня и тераса. Едноетажна ваканционна къща: застроена площ 65 кв. м. Състои се от дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня и склад.

Къщите се предлагат във вид готови за ползване. Цената на квадратен метър е 400 €. Плащането се извършва на три вноски: 50 % при сключване на договора, 30 % при изграден покрив на сградата и 20 % при предаването на собственика.