Търсене

Виж профил

Строително ремонтна фирма Благоевград

Желаете подмяна на интериора или каменна облицовка на вашата къща?
Строително ремонтна фирма Ибострой 2019 ЕООД разполага със специалисти за полагане на всички видове настилки, включително и камък.

Полагането на керамични плочи e скъп и трудоемък етап от строително ремонтните работи. Подготвяйки добре основата,ние осигуряваме дълготрайно покритие и нисък разход на материали.

Услуги:

Покриви и навеси:
Навесите обикновено са конструкции предпазващи нас и имуществото ни от директното въздействие на природните стихии или просто за декорация. Въпреки, че в много случаи са „просто“ изглеждащи от конструктивна гледна точка, професионализма при изграждането им е задължителен.

Все пак те трябва да издържат на ветрове, бури, летния пек и зимния студ или значителни снежни натрупвания за много години експлоатация. Ние изработваме навеси на тераси, навеси за пред гаража, навеси за барбекю, навес над входната врата и всякакви други цели. Навесите могат да бъдат, както съвсем опростени като дизайн, така и много сложни и допълващи останалия екстериор на сградата.

Изработваме също така и навеси с метална конструкция и поликарбонатни плоскости. Идеите ни в тази област са много и винаги има още и още варианти. Доверете се на професионализма ни и ще получите красив, здрав и функционален навес на добра цена, който няма да подаде от тежкия сняг през март или да отлети при буря.

Облицовки и настилки:
Желаете подмяна на плочките у дома, офиса или каменна облицовка на вашата къща?

Строително ремонтната фирма разполага със специалисти за полагане на всички видове настилки, включително и камък. Полагането на керамични плочи e скъп и трудоемък етап от строително ремонтните работи. Подготвяйки добре основата,ние осигуряваме дълготрайно покритие и нисък разход на материали.

Свържете се със собственика