Виж профил

3Д принтиране Бургас

3D принтирането не е нещо ново и все по – често се използва като производсвтен  метод. То се развива изключително  бързо и е приложим в почти всички сфери от живота ни – производство, автомобилна промишленост, архитектура, медицина, образование, мода, интериор и т.н. Нашата основна цел е да го представяме на все повече хора около нас!

Независимо дали става въпрос за прототипиране, разработване на продукти, производство на части за крайна употреба или осъществяване на идеите на клиента използваме знанията си, за да намерим перфектното 3D решение за печат на вашия проект.

Наш преоритет е  удовлетвореността на клиентите, а вниманието към детайла е инструментът за постигането й!

3D моделиране

3D моделирането е процес на създаване на триизмерен обект или форма с помоща на специализиран софтуер. Ако нямаме 3D модел, не можем да принтираме (произведем) даден детайл (продукт). Клиентите могат да изпращат свои собствени файлове, които ще бъдат подготвени и 3D отпечатани или с помощта на CAD софтуер, измервателно оборудване и сканиране можем да Ние да проектираме обекта, който желаете да бъде отпечатан.

3D печат

Без значение какъв обект трябва да отпечатате и какъв тип принтер ще използвате едно е сигурно – прави се на слоеве. Всеки следващ слой се добавя върху предишния – и тук името идва от „аддитивно производство – или производство чрез добавяне“. Противно на традиционните техники (като фрезоване, струг и т.н.), където материалът се отстранява, за да се постигне резултатът тук имаме изграждане на обекта в резултат на което 3D принтерът е в състояние да изработи много по-сложни обекти. Има различни технологии за 3D принтиране: FDM, SLA, SLS…

За сега ние работим с една от най –разпостранената FDM (Fused Deposition Modeling) технология.

3D сканиране

Пресъздаване на съществуващ обект във формат на компютърен цифров модел с помощта на скенер. Тази услуга дава възможност за  по – бързо изграждане на 3D модел и е сравнително прецизен при работа с по – детайлни обекти.  Скенерът може да е лазерен, използващ светлина с различен източник – ЛЕД, структорирана. Използва се също и фотограметрия.

Предлагаме  широка гама от материали и цветове за печат. В зависимост от нуждите на вашите проекти, ние можем да предоставим PLA, PETG & CPE, TPU, ASA, РА. Ако имате нужда от консултация, затова кой е най – подходящия материал за вашия продукт, може да разчитате на  нас!

PLA

Биоразградим, отлични визуални свойства, ниска температурна устойчивост, подходящ повече за декоративно приложение отколкото функционално.

PETG & CPE

Най- широко използван за 3Д печат материал. Здрав, издръжлив, с добра химическа устойчивост, одобрен за контакт с храна, употреба на открито

FLEXIBLE- TPU

Гъвкав, маслоустойчив, удароустойчив, издържа на въздействия без проблем.

ASA

Биоразградим, устойчив на надраскване, химикали, атмосферни условия, идеален за функционални части.

ABS

Висока твърдост, висока удароустойчивост, за по-взискателни приложения, по-трудно отпечатване.

PA

Химическа устойчивост, в състочние да издържи на значителен механичен стрес, подходящ вариант за части за крайна употреба.

Очаквайте Скоро

Резервни части и филаменти за FDM принтери – Можете да дойдете в нашия офис, за да закупите филаменти, резервни части и аксесоари за FDM принтери.

Opening Hours

Понеделник

от 09:00 до 17:00 часа

Вторник

от 09:00 до 17:00 часа

Сряда

от 09:00 до 17:00 часа

Четвъртък

от 09:00 до 17:00 часа

Петък

от 09:00 до 17:00 часа

Събота

от 09:00 до 17:00 часа

Неделя

от 09:00 до 17:00 часа