Търсене

Виж профил

Изкопни услуги Велико Търново

Работим повече от 6 години основно в сферата на полагане на ел. кабели, телефонни и оптични мрежи, ВиК тръби, газификация и други строителни изкопи и подземни инфраструктури в Германия. Работи се по немска технология. Бързо Точно Чисто… В зависимост от времето, за което ще се използват машините можем да се договорим за възможно най-добрите за Вас цени.

Направа на изкопи за жилищни и обществени сгради, къщи, пред ремонтна дейност на строителни обекти и подготовка на строителни обекти за реконструкция и обновяване, ивични основи и фундаменти, изкопни и насипни манипулации, водопровод, канализация, басейни, траншеи за кабели тръби газ телефон и друга подземна инфраструктура, септични ями, основи за огради, вертикално планиране, изкоп канал, подравняване и чистене на терени, къртене и събаряне на сгради, извозване на отпадъци и пръст, доставка на инертни материали (пясък, скална маса, филц, дренажен материал). Работим в цяла северна България.

Разполагаме с 3,5 тонен багер Terex TC35 с 3 кофи 0,30 0,60 1,20 и хидравличен чук Atlas, Тристранен 7,5 тонен самосвал Man 8.153, 2 вида трамбовки Wacker, бензинов картач Wacker BH23, фугорез Honda, земна къртица и компресор Atlas и друг строителен инвентар

Цени от 35 лв / час

Хидравличен чук: 55 лв / час