Виж профил

Автосервиз София

Ремонт на лични и фирмени автомобили и бусове. Висок професионализъм.
Високо качествени и сертифицирани инструменти. Висококачествена машина за смяна на спирачна течност, зареждане на климатик и регулиране на фарове.

* КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА – Разполагаме с апаратура за диагностициране на неизправности, както в двигателните системи, така и в ABS, AIRBAG и всички други ел. системи на автомобилите. Зануляване на инспекции и сервизни лампи – можете да разчитате на нас.
* РЕМОНТ НА ДВИГАТЕЛИ – Диагностиката и ремонтът на бензинови и дизелови двигатели са едни от силните страни на ТОНИ-КАР. От основни ремонти на двигателя до ремонти на неизправни охладителни системи, течове и разход на масло, прогорели гарнитури на глави, както и всякакви текущи ремонти. Солидният опит на нашите автомонтьори в тази област са гаранция за качествено обслужване на Вашия автомобил.
* РЕМОНТ ПО ХОДОВА ЧАСТ – Измерване със стенд и регулиране на преден и заден мост, смяна на накладки, спирачни дискове и шарнири, амортисьори, пружини и носачи. Разполагаме с модерна апаратура, хидравлични преси и специализирани инструменти.
* РЕМОНТ И ОБСЛУЖАВАНЕ НА КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ и зареждане с фреон.
* ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ – Възстановяване на леко и тежко катастрофирали автомобили с професионален стенд за разпъване. Изчукване, възстановяване и подмяна на всякакви части по купето.
* АВТОБОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ – Предлагаме пълна гама услуги от полиране и възстановяване гланца до цялостно боядисване в професионална автобояджийска камера.
* РЕМОНТ ПО ЩЕТИ АВТОКАСКО по експертна оценка
* СМЯНА И СЪХРАНЕНИЕ НА ГУМИ – Монтаж, демонтаж и баланс, а след подмяната можете да оставите демонтирания комплект на съхранение при нас в специални помещения, защитени от слънчева светлина и влага.
* СМЯНА НА КОНСУМАТИВИ И ОБСЛУЖВАНЕ – Ангренажни и канални ремъци, масла, филтри, чистачки, свещи и всякакви консумативи.