Виж профил

Ски и Сноуборд Сервиз Чепеларе

“JIMMY SNOW SPORTS” е базиран в центъра на Чепеларе ул Беломорска 26. Ние работим в сферата на зимните спортове. Предлагаме професионална ски екипировка на световните брандове  Atomic и Salomon.

Както много други хора и вие ще се обедите че качеството и доброто отношение за нас е приоритет. Имате възможност както да закупите така и да вземете под наем нужното ви оборудване. За тези които не са подготвили или са забравили да подготвят ските или сноуборда за сезона не го мислете, защото разполагаме със професионална машина за сервизиране.

За работното време не мислете и на почивката се насладете. След като наемите екипировката си от нас вие може да е върнете след приключване на почивката си.

Работим с GRABO. BG където можете да ползвате услугата с 50 процента намаление. Всеки един наш клиент се наслаждава на напълно подготвени за условията ски или сноуборд.

Всеки клиент може да получи нужната информация от професионалисти с над 20 годишен опит в сферата. Вземайки екипировка от нас вие може да се насладите на почивката си както на пистите в Чепеларе така и на Пампорово. Ако нямате ски инструктор не го мислете защото работим с най добрите инструктори в бранша.