Jumpy Jerry

Jumping тренировки | Тренировки с подскоци | Тренировки за дами | Кардио тенировки за жени | Кардио тренировка София

Контакти


Адрес

гр. София, ул. Владимир Балан, зад Кауфланд – Слатина, в сградата на Бараж М

GPS

42.675546952615, 23.384323776989

Телефон


Работно време

Място за реклама


За мен, Яна Иванова, актриса по професия, но и инструктор по jumping fitness, този спорт се превърна в страст и начин на живот. Навлизайки в света на скачането на индивидуални батути, открих нещо повече от просто физическа тренировка. Това стана част от моето пътешествие към по-здрав и щастлив живот.

Защо се занимавам с jumping fitness? Първо и най-важно, този вид тренировки подобрява психическото здраве. И да, физическото здраве е важно, но убедена съм, че ключът към истинско благополучие е вътрешната хармония. Като работим върху себе си отвътре навън, постигаме дълготрайни резултати, които се отразяват и на външния ни вид.

Освен това, jumping fitness създава доверие. Това е още една причина, поради която обичам да провеждам тренировки. Важно е за мен да достигам до хората и да ги мотивирам да постигат най-доброто от себе си.

Скачането на батут също така има и конкретни физически ползи. Този вид кардио тренировка помага да подобрите настроението си, като стимулира излъчването на хормоните на щастието. Само едно сесия на jumping fitness може да ви накара да се чувствате по-живи и пълни с енергия.

И още нещо, което не бих искала да пропусна да спомена, е, че по време на скачането на батут се изгарят над 600 калории, а тренират се повече от 400 мускули в тялото. Това е ефективен начин за поддържане на физическа форма и загуба на излишни килограми.

Не на последно място, jumping fitness е мек спорт, който щади ставите и сухожилията. Така че, независимо от вашата възраст или физическа подготовка, можете да се насладите на тази тренировка без страх от наранявания.

Моите тренировки започват със загрявка на тялото, подготвяйки го за интензивната част – скачането на батут. След това изпълняваме упражнения за стягане на мускулите на седалището, корема, краката и ръцете. Накрая, завършваме с упражнения за успокояване на дишането, което помага да се върнем към нормалното си състояние след интензивната тренировка.

Започнах да се занимавам с jumping fitness през 2019 година в София. Първоначално тренирах сама, но по-късно станах инструктор при една изключителна жена, която също споделя страстта към този вид тренировки. Пандемията ме накара да преместя дейността си в Стара Загора, но сега се радвам да се завърна в София и да предоставя собствено пространство за тренировки. В залата, която наех, разполагаме с ограничен брой батути – 5 на брой, за да осигурим индивидуален подход и внимание към всеки участник. Тренировката продължава 1 час и струва 16 лева.

Ако искате да се присъедините към нашата общност и да преживеете всички тези ползи от jumping fitness, залата се намира в квартал Слатина, зад Кауфланд, на ул. Владимир Балан, в сградата на Бараж М. Има обилно място за паркиране, така че може да стигнете лесно и удобно. Не се колебайте да се свържете с мен и да започнете вашето пътешествие към по-здрав и щaстлив живот.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *