Търсене

Виж профил

Плажни дрехи и аксесоари София

Just O Beachwear House е бранд за Бански и Плажни Дрехи и Аксесоари, Подбираме и ви представяме най-добрите марки за бански костюми и ви даваме един по-различен поглед върху представите ни за перфектната почивка и перфектния аутфит! Едни от най-вълнуващите световноизвестни марки вече и в България! Плажни дрехи и аксесоари София.

Марките, които ви представяме са едни от най-известните по целия свят, любими на хиляди жени, признати от най-известните топмодели, актриси, певици в света. В кампаниите на марките участват световни топмодели като Irina Shayk, Kendall Jennar, Sara Sampaio, Megan Williams, Josephine Skriver, Ariadna Gutierrez, Rocky Barnes, Shannon de Lima и др. Много звезди греят на кориците на световни списания с нашите бански.

Марките ни са били номинирани и са печелили много награди за най-добри марки бански в света. Многократно са били предпочитани от световни конкурси като “Miss Earth”, “Miss World”, “Miss England” и много други. Участват на едни от най-добрите световни модни шоута и фешън ревюта.

Интересен факт е това, че част от моделите ни бански са с ДВЕ ЛИЦА! Да! Обръщате го на обратно и имате друг съвсем различен бански! Един бански – Два модела! Звучи страхотно, нали?

Спокойно можем да кажем, че сме подбрали марки и модели, които са произведения на искуството. Повечето модели са ръчна изработка, с ръчно изрязвани детайли, с ръчно бродирани и пришивани елементи, плетива на една кука и още много…

Можем да ви уверим в това, че с нашите бански на плажа, не само няма да останете незабелязани, а определено ще привличате всички погледи към себе си! Бъдете различни, бъдете дръзки, бъдете нестандартни! Бъдете уникални с моделите бански, които ще намерите само при нас!