Виж профил

Строителни ремонти Сливен

Фирма за строителни ремонти и услуги Къчев Строй ЕООД Ви предлага качествени строителни ремонти на добри цени. Ако се нуждаете от строителни ремонти, ремон на баня, ремонт на апартамент, довършителни ремонти, вътрешни и външни ремонти, полагане на фаянс, теракот гранитогрес, шпакловка, мазилка, боядисване, ВИК услуги, ЕЛ услуги или просто от освежителен ремонт в Сливен не се колебайте да се свържете с нас.

Защо да изберете Къчев Строй ЕООД

Като собственици на дом, вие знаете, че домът се нуждае от постоянно внимание и грижи. Теч в банята, пукнатини по стените, надраскани тапети от деца, стари и мръсни плочки в кухнята… списъкът не спира да расте. Понякога грижите за вашия дом може да изглеждат непреодолимо трудни, особено когато цялото ви време е погълнато от семейството, работата и социални ангажименти. Друг проблем може да се окаже и липсата на опит, за да се справите с конкретния ремонт.

Когато се нуждаете от строителни ремонти и поддръжка на дома или офиса, не е нужно да прекарвате целия уикенд опитвайки се да измислите как да боядисате стените, или как да залепите плочките в банята без да паднат след вас, а се обадете на Хоумфикс и ние ще свършим всичко вместо вас с гаранция за високо качество на добри цени.

Това, което ние ви предлагаме е това което вие искате:
* Kaчество – Качеството за нас е на първо място. За да достигнем до най-високото качество на всяка услуга, ние се вслушваме внимателно във вашите желания. За нас е важно да надхвърлим вашите очаквания.
* Коректност – От нас ще получите само коректно отношение.
* Професионализъм – Нашият екип е високо квалифициран. Всеки служител на Къчев Строй ЕООД притежава разнообразни умения и дългогодишен опит във вътрешните и външни ремонти.

Строителни ремонти и услуги

Къчев Строй ЕООД Ви предлага разнообразни строителни услуги. Полагане на фаянс, теракот, гранитогрес, боядисване, шпакловка, ел услуги, вик услуги, замазка, мазилка, зидария, къртене, монтажи, демонтажи и други.