Търсене

Виж профил

Кафе-аперитив Варна

Кафе-бар Ангелите в град Варна  разполага с модерна и уютна обстановка. Това е едно чудесно бижу  разположено в централната част на морската ни столица и работи за вас от 07:00 ч – 21:00 ч. Неделя почивен ден.

Освен просто кафене, ни сме и бар, в който може да се видите с приятели в уютна обстановка след дългия работен ден.Ще Ви очароват безалкохолните и алкохолни коктейли, направени с много вкус и любов за вас.

Заповядайте при нас! Цените са съвсем нормални, менюто с тенденции да се актуализира според вашият вкус и желания.

Ще бъдете приятно очаровани и нашите от нашите десерти и сандвичи, ароматно кафе или топъл чай.

Едно красиво и изискано кътче насред забързаният град. Кафе-барът впечатлява от пръв поглед със своя неподправен магнетизъм. Персоналното отношение към всеки клиент е едно от основните неща, които превръщат обикновеното заведение в едно наистина специално място като Ангелите.Чашата кафе е повод за запознанство, причина за среща с приятели и начин за разпускане – в България и по цял свят.

Всяко добро заведение трябва да има собствен дух и уникална атмосфера, а ние може да се похвали и с двете.Уютът и комфортът карат човек още от влизането да усеща, че иска да се върне отново. Съчетанието от приятна обстановка, качествено обслужване и разнообразно меню пренася клиентите в една друга реалност. Кафе – Бар АНГЕЛИТЕ е идеално място за приятелски разговор, бизнес среща или вечерно парти.

Отдаденият персонал и елегантната, но непринудена атмосфера на модерния клуб гарантират на гостите добро настроение и приятно прекарване.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Opening Hours

Понеделник

от 07:00ч. до 21:00ч.

Вторник

от 07:00ч. до 21:00ч.

Сряда

от 07:00ч. до 21:00ч.

Четвъртък

от 07:00ч. до 21:00ч.

Петък

от 07:00ч. до 21:00ч.

Събота

от 07:00ч. до 21:00ч.

Неделя

Почивен ден