Търсене

Виж профил

Новооткрито заведение Стара Загора

Най-новият кафе-бар в Стара Загора Сахара отвори врати на 1 май. Разполага с модерна и уютна обстановка, както и с лятно-зимна градина със всички удобства за Вас пушачи. Новото бижу на Стара Загора е разположено на централният бул.Цар Симеон Велики 142 и работи за Вас от понеделник до събота от 07.30 до 23.00ч., а в неделните дни от 08.00 до 22.00ч. Най-новото място за срещи в Стара Загора е идеално за кафе, сутрешна закуска, тостер, принцеска или просто за отмора след тежък работен ден с чаша студена бира, вино или по-силно алкохолно питиенце.

Ще Ви очароват безалкохолните и алкохолни коктейлчета, направени с наши изпитани рецепти. Чудите се къде в Стара Загора се приготвя кафе на пясък…? Заповядайте при нас! Ще бъдете приятно изненадани от баклавата с локум поднесна неизменно към него. Целодневно нашите клиенти имат избор от разнообразните промоции, които сме съобразили с Вашите нужди в определен часови диапазон. Цените са съвсем нормални, менюто с тенденции да се актуализира според вашият вкус и желания.

Избрахме за партньори утвърдени фирми,с годините доказали се с качеството на продуктите си –Lavazza, Coca-Cola, Zagorka, вила Юстина, мин. води Банкя…