Търсене

Виж профил

Заведение за бързо хранене Ботунец София

Кафе „Инпрес“ е уникално заведение, което се намира на митницата в Ботунец. При нас може да се насладите на богато и разнообразно обедно меню. Във времена на “сложни” рецепти и фюжън течение, Вие изберете българското. Ние се грижим менюто всеки ден да е богато, прясно и вкусно. Готвим с проверени продукти и доставчици. През зимата ще похапнете на топло, в приятна и уютна атмосфера. Нашият персонал ще се погрижи да сте обслужени бързо, да Ви предложи нашето обедно меню и да Ви помогне в избора на напитка.

В горещото лято, при високите температури, Вие може да се разхладите в нашата великолепна и цветна градина. Полагаме големи услилия и се грижим да е красива, свежа и цветна. Какво по-приятно от това да похапнеш вкусно сред пъстра градина.

Кухня:

При нас може да отпиете глътка висококачествено кафе; да се поглезите с топъл чай и приятна обстановка; Може да хапнете вкусно в обедната си почивка; Може да вземете и храна за вкъщи. В забързаното ни ежедневие и все по-малко оставащото време за готвене, ние сме Вашето решение.

Храната, която предлагаме е винаги прясна и топла.

Адрес

Адрес:

гр.София, кв.Ботунец, Митническо бюро Изток

Телефон: