Виж профил

Къща за гости село Тъжа

Къщите са разположени в северния край на село Тъжа  в естествен полуостров между „Селската“ и „Казанската“ река. Името „Бояджик“ идва от факта, че на това място в миналото е имало бояджийница за вълна + „Джик“ означава градище, населено място. Къщите са обградени от пояс естествена зеленина, а от тях нагоре започват селските ливади, разположени в подножието на Стара Планина.

Къщите са три и се намират в прекрасно озеленен двор с множество обособени кътове, басейн и алпинеум. Комплекса съчетава Българският възрожденски стил със всички удобства на модерният свят като: модерна и напълно оборудвана кухня, кабелна телевизия с над 40 канала, безжичен интернет с WiFi връзка и още много други удобства.

Къщи за гости “Бояджика” предлагат:

  • Голямата къща с капацитет от 4 семейства или по точно 14 човека, разполага с три стаи и едно студио (спалня и две еденични легла), всяка от които разполага със самостоятелна баня и тоалетна, кабелна телевизия, WiFi. На партера разполагаме с прекрасно оборудвана кухня, с фурна, керамичен котлон, хладилник с фризер, кафе машина, съдомиялна и всичко необходимо за вашата перфектна почивка.
  • Трапезарията разполага с 25 места, камина ,тв, блутут система за озвучение. Летен кът с професионално барбекю за 15-16 човека.
  • Малката къща  с макс. капацитет 10 човека разполага с две стаи на втория етаж, всяка с по две легла и собствена баня и тоалетна, ТВ, Wife. На партера са разположени кухня, баня с тоалетна и трапезария с камина, оборудвана кухня, хладилник, кафемашина, съдомиална, ТВ, Караоке блутут колона. Тук разполагаме с още едно легло за почивка – персон и половина. Пред къщата е обособен летен кът разполагащ с Барбекю, Пещ и Чеверме.  Къщите са категоризирани с 3 звезди и отговарят на всички стандарти за това.

Подарете си една незабравима разходка в красивият тъженски балкан. Разходете се на чист въздух сред красотата на балкана. Разходката ще ви се отрази изключително добре физически и психически, ще разгледате от близо много красиви и исторически значими места.