Търсене

Виж профил

Транспортни услуги София

Фирмата е основана от Иван Янков, преди 20 години, като малка семейна фирма за частен бизнес. В момента фирмата се радва на разтежа си и разполага с транспорна услуга в над 22 града на територията на България.

Транспорт

  • Ние сме транспорта фирам, развиваща се на пазара от над 15 години. Дългият опит ни помага да разберем всеки наш клиет, и да дадем от себе си всичко, за да задоволим нуждите му. Разполагаме с различна гама товарни автомобили, което ни прави конкурентни и гъвкави в бранша. На нас може да се доверите.

Складиране

  • Отдадени на работата, търсихме метод да помогем на нашите клиенти и разработихме услугата скалдиране. Имайки в предвид, колко е важно мястото за всеки, предлагаме на нашите клиенти складиране на ненужните вещи, докато намерят място то им или времето, за да ги закарат до някъде. Тази услуга се хареса на голя част от клиентите ни, Вие ще се възползвате ли ?

Товаро – разтоварна дейност

  • Колко е хуваво, ако някой може да свърши цялата работа вместо Вас. Да това сме ние. Можем да вземе, натоварим и разтоварим всичко вместо Вас. От Вас се изисква само да посочите датата, часа и адреса. За останалото може да се доверите на Нас.

Сигурност

  • Предлагайки, цялостно обслужване на клиентите си, изисква от нас много. Сигурността е на първо място. На нас може да се доверите за всичко. Ние ще натовари, ще превозим, ще разстоварим и ще складирамве вашите материали по най – добрия начин. Професионализма в нашата работа е въжето, което ни изтегля нагоре към върха на предлаганата от нас услуга.

Адрес

Адрес:

гр.София, ул. Долците 8

Телефон: