Виж профил

Развъдник за българско овчарско куче

Развъдник Тервел БГ е сертифициаран развъдник за българско овчарско куче (БОК) към Международната Асоциация за българско овчарско куче (МАБОК). Намираме се в с.Ярлово, на 40 км и 40 мин от София. В него селектираме само чистопородни кучета с доказано потекло.

Развъдникът работи с две линии- Сирак и Залия Мечо. Всички наши кучета са с родословие, чипове, паспорти, рентгенови снимки. Отглеждаме кучетата с много любов в добри условия. Не се допускат до разплод кучета с дисплазия, неправилна захапка или здравословни проблеми.

Всички бебета, които продаваме са ваксинирани, чипирани, обезпаразитени, с европейски паспорти и родословие. Много държим на обратната връзка от новите собственици и подбираме внимателно всеки човек, свързал се с нас.

Желанието ни е винаги кученцето да отива на място, където ще бъде прието като член от семейстовото и да бъде обргрижвано по-най-добрия и адекватен начин според възрастта и породата.

Всеки, закупил кучненце от нас, има възможност да стане член на МАБОК и да участва на всички изложби и изложения, организирани от асоциацията.

Услуги

– Развъдник Тервел Бг има кучило от 10 кученца с буква“Й“, като 4 мъжки от тях са все още свободни. Те са от връзката Пирин Шишман и Деница Тервел Бг.  Родени на 14.04.2021.

Малките са готови да отидат в новия си дом.

За повече информация, моля да се свържете с нас на посочения телефон, имейл или фейсбук страница.

– Развъдник Тервел БГ очаква последното за тази година кучило от връзката Пирин Шишман и Горда Средец в началото на месец юли.