Търсене

Виж профил

Храна за дома по режима на Атанас Узунов София

Keto Kitchen предлага услуги в областта на кетъринга, като е специализирано заведение за приготвяне на здравословна храна.

Ние сме малък и сплотен екип от хора, запознати с нисковъглехидратното (кето) хранене. Предлагаме и доставяме нисковъглехидратни ястия по заявка на посочен от клиента адрес. Ястията се приготвят от професионални готвачи, запознати със специфичните техники на готварството и нисковъглехидратното хранене.

При приготвянето на нашите неустоими здравословни ястия, с невероятни вкусови качества, винаги използваме пресни и свежи продукти, с гарантиран произход и високо качество. Най-голямото ни желание е да оправдаем доверието ви и да ви предоставим здравословно и вкусно ястие. Ценим удовлетвореността и позитивните усещания на клиентите си.

За нас е изключително важно да предлагаме качествена, вкусна, здравословна и нисковъглехидратна храна. Държим клиентите ни да останат доволни от кетъринг услугата – меню, храна, обслужване. Менюто ни е изготвено с подбрани рецепти и голямо разнообразие от продукти.

Храната се приготвя в професионална кухня, която отговаря на всички изисквания за хигиена и контрол на работния процес. С нашите кулинарни предложения ще се нахраните здравословно, а всеки един от вас, който иска да започне или следва вече кето режим, ще остане доволен.

Ние ще ви спестим време и усилия с безупречно обслужване. С нас ще се почувствате здрави и специални. Предложените менюта са съвместими и с режимът на Атанас Узунов !

Свържете се със собственика