Магазини X-CLIMA

Климатици | Монтаж на климатици | Климатици на лизинг | Климатици на изплащане | Магазин за климатици Оряхово

Контакти


Адрес

гр.Оряхово, ул.Коста Лулчев №10

GPS

43.736011088079, 23.95920753479

Телефон

електронна поща


Работно време

Място за реклама


Фирма „Велина М“ и магазини „X-CLIMA“, предоставят широка гама от продукти и услуги – от иновативни климатични системи и конвектори до ефективни бойлери. С нас ще откриете висококачествени уреди, които са надеждни и икономични. Фирма „Велина М“ предлага професионални услуги за монтаж на климатични системи и бойлери в област Враца и региона (общ. Оряхово, Кнежа, Бяла Слатина, Козлодуй). Нашите професионални консултанти са на разположение, за да ви съдействат в избора на най-подходящите продукти за вашия дом или бизнес.

При нас може да очаквате персонализирано обслужване, бърза доставка и конкурентни цени. Нашите клиенти се ползват не само с висококачествени продукти, но и с надеждност и професионализъм във всяко отношение.

За въпроси и поръчки, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 087 732 1211. Очакваме ви и в нашите магазини на адрес гр.Оряхово, ул.Коста Лулчев №10  и  гр.Бяла Слатина, ул.Христо Ботев №8, за да ви помогнем да създадете уют и комфорт във вашия дом.

Услуги

Фирма „Велина М“ предлага професионални услуги за монтаж на климатични системи и бойлери в  област Враца и региона. Нашите техници са на разположение, за да осигурят бърз и надежден монтаж на вашите уреди, гарантирайки ви оптимална ефективност и дълготрайна работа.

Монтаж и ремонт на климатични системи:
Когато става въпрос за климатични уреди, правилният монтаж е ключът към тяхната ефективност. Нашите техници имат богат опит в монтажа на всички видове климатични системи – от прозоречни до сплит системи. Те ще се погрижат за коректното инсталиране и ремонт на вътрешните и външните части на уредите, както и за връзката им с електрическата система. След монтажа, те ще се уверят, че климатичната система работи правилно и е напълно функционална.

Монтаж на бойлери:
Бойлерите са важен елемент от вашата система за топла вода. Нашите техници ще се погрижат за професионалния монтаж на бойлера ви, включително свързването му към отоплителната система и водопроводната мрежа. Те ще гарантират, че всички връзки са здрави и безпроблемни, осигурявайки ви надежден източник на топла вода и отопление.

Когато избирате „Велина М“ за монтаж и ремонт на вашите климатични системи и бойлери, можете да бъдете сигурни, че ще получите качествени услуги и професионално отношение. Не се колебайте да се свържете с нас, за да уточним вашите нужди и да уговорим удобно време за монтаж на вашите уреди.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *