Търсене

Виж профил

Кокетка Fashion е вносител за България на следните марки производители на кучешки облекала и аксесоари Puppia London, Pinkaholic New York, Puppy Angel, Dobaz. Ние гарантираме за качеството и автентичността на предлаганите от нас продукти, заставайки зад техните имена.

Puppy Angel са се наложили на световния пазар от 2001г. с уникалните по дизайн и удобни дрехи и аксесоари. Качествените материали и изработка, голямото разнообразие на модели и красивият дизайн правят тази марка много популярна сред холивудските звезди. Мотото на Puppy Angel е „по-добро, специално, различно“ и „лесен и удобен дизайн за вашето куче, защото вашето куче е член на вашето семейство и има свой собствен живот“. Фирмата предлага дрехи за всички сезони, както и за различни събития, също така чанти, легла, обувки, бижута и други аксесоари.

Puppia  е световен лидер в света на кучешката мода.Тя е доказан бранд навсякъде и присъства в магазини с много висок статус като Harrods в Лондон, известни грууминг салони и ветеринарни комплекси. Характерно за Puppia е производството на меки нагръдници, които са много добре посрещнати и предпочитани както за малки породи, така и за по-големите и по-силни кучета. Нагръдниците са двойно шити, за по-голяма здравина и меко подплатени с грижа за комфорта на вашият любимец. Отличават се с разнообразни цветове, шарки и материи, допълващи се с подходящи модели поводи и аксесоари. Фирмата предлага и облекла за домашни любимци – кучета и котки произведени от естествени материали в крак с последните тенденции, легла, бижута и аксесоари, допринасящи за удобството и подчертаващи красотата на вашият четирикрак приятел.

Pinkaholic New York  е фирма производител на широка гама облекла, аксесоари, играчки, легла и чанти за домашни любимци. Многогодишната история на компанията я правят световен лидер в дизайна и производството на тези продукти. Умелото съчетание на красота и качество на материите, разнообразие на моделите и удобство, правят Pinkaholic New York  предпочитан партньор в търсенето на лукс за домашните Ви любимци и приятели.

Dobaz  е сравнително нова, но доказана компания занимаваща се с производството на облекла, легла, чанти и аксесоари за домашни любимци. Фирмата се отличава с качеството на продуктите си, разнообразието им и честото присъствие на нови колекции съобразени с  последните модни тенденции.

Свържете се със собственика