Търсене

Виж профил

Врати от ковано желязо Пловдив

Коването на метал е един от най-старите занаяти в историята на човечеството. То се появява в Мала Азия и Европа и се превръща в традиция за повечето страни в света. Готиката и Ренесанса са периодите на бум за работата с ковано желязо. От него са изработвани предимно дръжки на врати, брави, свещници и др..

По- късно от ковано желязо започват да се изработват декоративни архитектурни елементи, маси, столове и др. Постепенно кованото желязо намира широко приложение в интериора на повечето жилища. Съвременното изкуство на кованото желязо следва две основни насоки: първата копира или имитира старите, „класически“ модели като готическите например. Втората насока „модерната“ търси ново приложение на кованото желязо или пък съчетава новите идеи и творчески виждания с вече известните класически образци.

Ковано желязо Креди предлага голямо разнообразие на артикули: врати, огради, парапети, орнаменти, пейки, столове, свещници, сувенири и др.

Всичко е красиво, когато е от ковано желязо!

За актуална информация и проекти посетете нашата фейсбук страница!

Ние от Bozbey BG изработваме всякакви елементи от ковано желязо: врати, огради, парапети, метални конструкции и халета. От над 10 години сме в бранша.

Утвърдени, както  в региона, така и в цялата страна. Нашата основна реклама са доволните ни клиенти.

Цени след запитване и оглед. При нас ще получите перфектно качество на конкурентни цени.