Виж профил

Къща за гости около Сандански

Изключително щастливи сме да ви представим ново място, което си струва да бъде посетено през всеки сезон от годината – уютната къща за гости „Амая“.

Сгушена в топлата прегръдка на Пирин планина, къща за гости „Амая“ е райско кътче, което се намира на тихо и спокойно място, сред красива природа и изключително чист въздух. Ситуирана на 8км от гр. Сандански, в посока м. Попина лъка и Национален парк Пирин, къщата е новопостроена, самостоятелна, с индивидуален и модерен дизайн, на два етажа с разгъната площ 200кв.м. и капацитет 13 човека.

Къща за гости „Амая“ разполага с 5 спални, две от тях с по едно двойно легло, останалите три с по две единични легла + по едно допълнително издърпващо се легло. Първият етаж се състои от просторен хол с камина (с осигурени дърва), трапезария, изискана и напълно оборудвана кухня, отделен санитарен възел за хола и една спалня със самостоятелна баня и тоалетна. Останалите четири спални са разположени на втория етаж, всяка с тераса, TV с множество канали и безплатен Wi-Fi.

Двора на къщата е 1100кв.м., има барбекю с фурна и осигурени паркоместа.

В къщата не се пуши.

Къщата се отдава за не по-малко от две нощувки.

Цена на вечер – 450лв.

Свържете се със собственика