Търсене

Виж профил

Къща за гости Габарево

Къща за гости Антонови, Габарево разполага с леглова база от 11 места.

Къща Антонови приема гости от началото на 2020 г. Намира се в централната част на село Габарево, близо до алеята на кестените. Самата къща е на 100 години, но е основно реставрирана. Всичко е ново, обзаведено функционално и уютно. Осигурили сме всички необходими съвременни удобства за една пълноценна почивка и комфортен престой.

На първия етаж има голямо общо помещение (30 кв. м), което представлява напълно оборудвана кухня с всички необходими прибори и уреди (съдомиялна машина, микровълнова фурна, готварска печка, пералня, хладилник, ютия, кафе машина) и трапезария с място за 20 човека и музикална уредба. В трапезарията има голям разтегателен диван, на който могат да нощуват двама човека. На същия етаж има и една тоалетна. Може да се организират празненства за специални поводи.

На втория етаж са разположени 3 двойни стаи с единични легла, всяка от които е със собствен санитарен възел, CD/радио, безплатен Wi-Fi интернет, кабелна телевизия и телевизор.

Капацитетът на къщата е 11 места.

На разположение на гостите е веранда с барбекю и градински мебели. През топлите месеци това е любимото място на всеки. Дворът е много просторен и с красива гледка. Разполагаме още с обособен детски кът и място за паркиране.

Домакините предлагат домашни сирене, кисело мляко, кашкавал, масло, меса, суджуци, вина и ракия – произведени лично от тях. Познават целия район и организират планински излети с коне.

Село Габарево (425 м н. в.) се намира на 7 км северозападно от Павел баня, където има басейни с минерална вода и се предлагат СПА процедури, и на 56 км Стара Загора. Известно е като Селото на 100-те чучура и това не е напразно. Тук на всяка крачка има чешма, от която струи бистра ледена вода от Балкана. В околностите на Габарево се простират обширни пасища, лавандулови полета и сенчести широколистни гори – прекрасни места за семейни разходки и пикници. В близост са река Тунджа и язовир Копринка, които предлагат отлични възможности за риболов. Има добре запазени стари къщи, някои

В задната част на къщата има веранда с барбекю и градински мебели. През топлите месеци, това е любимото място на всеки. Двора е много просторен и с красива гледка. Разполагаме и с обособен детски кът, както и с място за паркиране.

Заповядайте!

Адрес

Адрес:

с.Габарево, ул. Генерал Габарев 68

Телефон: