Търсене

Виж профил

Къща за гости Карлово

Къща Белият Дом е разположена в подножието на Стара Планина, на чист въздух тишина и спокойствие. Намира се в гр. Карлово, кв Сушица ул. Стара Планина 50 , само на 29км. от Римската гробница в Хисаря и на 14 км. от минералните извори в гр. Баня.

Залата за събирания се намира за първия етаж на къщата, а стаите за гости на втория, като от терасата на втория етаж се открива невероятна гледка към Карловската котловина между Стара Планина и Средна Гора. Капацитета на къщата е 15 души, с просторна градина с навес, маса, пейки, скара на дървени въглища (разполага и с електрическа) и места за паркиране.

Залата на първия етаж (160кв.м.) е разделена на две, едната част е механа като е обурудвана със пейки, маси, столове, климатик, печка на дърва и модерна система за музика. Във втората част е разположено абсолютно всякакво кухненско оборудване, климатик, смарт-цифрова телевизия и безплатен Wi-Fi в цялата къща.

На втория етаж са 4 спални помещения оборудвани с климатици, 2 телевизора, 2 бани с хавлиени кърпи и тоалетни принадлежности. На разположение на гостите е голяма южна тераса с невероятна гледка, маси и столове за престой на чист въздух.

Къща Белият Дом, Карлово разполага с леглова база от 15 места.

 

от 12.01.2023г. до 31.01.2023г.

  • За групи до 10 човека цената  за една нощувка е 300лв. на цялата къща (и на двата етажа).
  • За групи от 15 човека цената  за една нощувка е 480лв. на цялата къща (и на двата етажа).
  • За две нощувки за групи от 15 човека цената е 450лв. на вечер за  цялата къща (и на двата етажа).
  • Къщата се предлага за ползване – първи и втори етаж (заедно или поотделно).
  • Само за празнуване – първият етаж с механа 160 кв.м. – 200лв.
  • Само за нощуване – вторият етаж – спални помещения – 50лв.