Виж профил

Къща за гости Маджаре

Kъща за гости Бистрица се намира в с. Маджаре, в полите на Рила между селата Мала Църква и Говедарци и на 14 км от Боровец.

Максималният капацитет на къщата е 14 човека, разпределени в 5 стаи, от които: две двойни стаи, три тройни стаи и една стая с четири легла.

Къщата разполага с просторна трапезария, оборудвана с печка с фурна, хладилник, всякакъв вид посуда, микровълна печка и т.н.

Къщата има голям двор, в който се намира и барбекю, подходящо за тържества и събирания.

През зимните месеци отоплението на къщата е с локално парно, поддържано от стопаните.

На територията на целия обект има безплатен безжичен интернет (Wi-Fi).

В района на селото може да се насладите на живописни планински и горски изгледи, разхождайки се на чист въздух.

В близост е и Екопътека Бели Искър, чиято дължина е около 7 км. и е подходяща за преход през топлите месеци. Маршрутът на пътеката е затворен и се вие по горното течение на река Бели Искър. Осем големи и пет по-малки мостчета пресичат реката. Пейзажите се редуват с долини с тесни клисури, крайречен релеф, интересни скални образувания и иглолистни гори.

Тук може да посетите храма „Св. Възнесение Господнье“,  по-известен с името „Св. Спас“, той е класифициран като архитектурно-строителна и художествена недвижима културна ценност на Новото време.

Предвид близостта си до зимния курорт Боровец, Говедарци и Мальовица, в зимните месеци може да се насладите и да практикувате и любимите Ви зимни спортове, а след това да се насладите на чаша билков чай пред камината в барбекютo на Kъща за гости ,,Бистрица”.