Търсене

Виж профил

Къща за гости Елена

Къща Идилия в Малешковци се намира на 3 километра западно от град Елена, в посока язовир Йовковци. На вниманието на нашите гости предлагаме самостоятелна двуетажна къща, която разполага с леглова база от 9 места.

На първия етаж се намира просторна механа с камина, оборудвана кухня с възможност за самостоятелно приготвяне на храна, санитарен възел. Стаите за почивка са обособени на втория етаж.

Две стаи – с по две легла, една стая – с три легла, дневна, където е оформен приятен кът за почивка, с диван, който, при желание, може да се ползва за нощувка. Това помещение е преходно и води до санитарен възел – баня и тоалетна.

Къщата съчетава възрожденски дух със съвременни удобства – телевизия, безжичен интернет, барбекю. През летните месеци предлагаме басейн и шезлонги, за да се насладите на истинска отмора и релакс.

За пълноценната почивка допринася и обширният озеленен двор, съчетан с невероятен изглед към Балкана и връх Чумерна, подходящ за спорни занимания и игри на открито.

Близостта на гората дава чудесна възможност да се насладите на красотата на Еленския Балкан, както и на свежия планински въздух и тишина. Изградени са екопътеки, които предоставят възможност за пешеходен туризъм. За любителите на исторически забележителности, интерес представляват музеите в град Елена.

Свържете се със собственика