Търсене

Виж профил

Къща за гости Миндя

Ковачевата къща за гости, Миндя разполага с леглова база от 11 места.

Ковачевата къща за гости в село Миндя е разположена на 20 км от Велико Търново и Елена. Географското положение на селото предоставя няколко еднодневни маршрута с интересни исторически забележителности: Велико Търново, Арбанаси, Елена, Дряново, пещерата Бачо Киро, Габрово и Трявна. Къмпингите в съседните село Драгижево и Къпиновския манастир предоставят възможност за плажуване в летните дни.

Къщата е напълно оборудвана с висок клас техника и посуда. На първият етаж са разположени кухня, трапезария механа, спалня, както и баня с тоалетна. Кухнята е оборудвана с хладилник/фризер, вградена фурна, стъклокерамични котлони, аспиратор, микровълнова фурна, тостер, еспресо машина. На Ваше разположение са всякакъв вид чаши, халби, чинии, плата, купи, тави и т.н.

Трапезарията разполага с маса и столове за 12 души. На втория етаж са разположени две спални и баня с тоалетна. Минимален престой 2 дни. При престой над 5 дни цени по договаряне. Цената на ден през зимния сезон е 300лв. а през летния е 250лв.