Търсене

Виж профил

Къща за гости Смолян

Къща за гости Орфей се намира на тиха и спокойна улица в град Смолян.

Къщата разполага с 2 двойни стаи,  една тройна и един апартамент,  като всяко от тях е със собствена баня, телевизор с плосък екран и кабелна телевизия. Къщата има механа с камина. На разположение на гостите са тераса, безплатен Wi Fi и безплатен паркинг. От повечето стаи се открива чудна гледка към целия град Смолян и към кулата Снежанка.

Смолянска област се слави с невероятни забележителности. Смолянската крепост се намира в местността Турлука, само на 10 мин. пеша от основния път Пампорово – Смолян.

Смолянските езера се намират на около 10 мин от Смолян. Някога техният брой е възлизал над 20, днес са останали само 7.

Орфеевите скали се намират над Смолянските езера, под кулата Снежанка.

Екопътека Каньона на водопадите се намира на 15 мин. от центъра за Смолян в посока с. Мугла. Името на екопътеката идва от множеството водопади, чиито приблизителен брой е около 50.

Това са само част от интересните места в смолянска област. Планетариумът, Алибеевият конак, Архитектурният резерват Долно Райково, Агушевите конаци, Астрономическата обсерватория Рожен и множество други забележителности ще ви грабват окото и ще ви оставят незабравим спомен. Горски парк Амзово също е близо до Смолян.

* Цените за стая през летния период са 65 лева – двойна стая, 85 лева троина и 140 лева апартамент.

Настаняване след 17 часа. Възможно е по ранно настаняване само след предварителна уговорка. Освобождаване до 12 часа.