Виж профил

Къща за гости в Карлово

Къща за гости Алекс се намира в сърцето на град Карлово. Разположена е в централната част на града и в същото време може да се любувате на страхотна гледка към Стара планина и да се насладите на спокойствие и тишина.

Къщата ни е с капацитет 16 човека. Може да се наеме цялата или само стая. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел. Може да се наеме както за по – дълъг период от време, така и за една нощ. Разполагаме с цифрова телевизия и интернет, както и свободни парко места. При резервиране не се налага предварително заплащане.

Предлагаме и детска кошара, което ще  Ви улесни при подготовката на личния багаж.

Ако имате домашен любимец, ние сме готови да го посрещнем с удоволствие, като ни информирате своевременно за него.

В близост до Къщата се намира ресторант, в който може да хапнете страхотна храна, няколко сладкарници, както и кафе аперитив.

А само на няколко минути от къщата се намира  Карловските забележителности. Те са съсредоточени предимно в архитектурния резерват „Старинно Карлово“ където сред аромат на рози ще се насладите на забележителна възрожденска архитектура. Сред тях са Исторически  музей, в близост е гробът на Гина Кунчева – майката на Васил Левски. Паметникът на Апостола на свободата, Национален музей Васил Левски и още много забележителности.

Една от най – известните природни забележителности в град Карлово е водопад Сучурум. Водите на Стара река идват от могъщия Балкан, образуват водопад Сучурум с височина около 8 метра.

В близост се намират екопътеки, водещи до хижа Васил Левски, до Бяла река, Сопотски водопад, до въжен лифт Сопот, както и до много други забележителности.