Виж профил

Тежкотоварна пътна помощ Дупница

Подаване на ток, Пътна помощ за камиони, Пътна помощ за мотокари, Пътна помощ за тирове, Пътна помощ за джипове, Пътна помощ за бусове, Транспортни услуги, Пътна помощ за багери, Пътна помощ за фургони, Пътна помощ за строителна техника, Пътна помощ за селскостопанска техника.

Денонощна ПЪТНА ПОМОЩ Лар Транс ЕООД е на Ваше разположение 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието. Тук сме, за да разрешим всички Ваши проблеми, свързани с личното или служебно МПС. Ние от пътна помощ Лар Транс ЕООД разполагаме с всички необходими технически средства и оборудване за качествено и навременно реагиране според нуждите на клиента.

Може да разчитате на нас при проблем на пътя с Вашия лек автомобил, мотоциклет, АТВ и всяко друго МПС. Предлагаме денонощна пътна помощ. Потърсете ни, ако се нуждаете от: – ремонт на място, подаване на ток, отключване на автомобил, смяна на гума, доставка на гориво, – изваждане на автомобила Ви от дере, река, канавка, подземен гараж, – превозване на автомобил нов внос до КАТ, – превозване до сервиз или друго направление на катастрофирал, заключен, аварирал лек автомобил или друго ППС с повреда в кормилната уредба и/или в ходовата част.

Ние ще ви съдействаме със съвети, пътна помощ на място или репатриране на превозното ви средство за последващи авторемонтни дейности – 24 часа, 7 дни в седмица, 365 дни в годината! Денонощната пътна помощ се осъществява от екип от опитни професионалисти – автомонтьори и шофьори, на които може да разчитате без колебание. Работим с качествени инструмени, материали и оборудване. Може да разчитате на нас при проблем на пътя с Вашия лек автомобил, мотоциклет, АТВ и всяко друго МПС. Предлагаме денонощна пътна помощ.

Opening Hours

Понеделник

24/7

Вторник

24/7

Сряда

24/7

Четвъртък

24/7

Петък

24/7

Събота

24/7

Неделя

24/7

Адрес:

Адрес:

гр. Дупница, ул. Родопи 17А

Телефон: