Lion’s Pride Fitness

Модерна фитнес зала | Фитнес зала с инструктор | Фитнес зала с протеинов бар | Тренировка с фитнес инструктор в Плевен | Фитнес зала в Плевен

Контакти


Адрес

гр.Плевен, бул. Русе 87

GPS

43.411707427919, 24.630054713467

Телефон


Работно време

понеделник

6:30 ч. – 22:30 ч.

вторник

6:30 ч. – 22:30 ч.

сряда

6:30 ч. – 22:30 ч.

четвъртък

6:30 ч. – 22:30 ч.

петък

6:30 ч. – 22:30 ч.

събота

7:00 ч. – 22:00 ч.

неделя

7:30 ч. – 21:30 ч.

Място за реклама


Добре дошли в най-добрия фитнес в град Плевен – Lion’s Pride Fitness! Ние сме горди да ви представим един от най-съвременните и добре оборудвани фитнес центрове в града. Нашата цел е да ви осигурим най-оптималното преживяване при тренировките, като ви предоставяме впечатляващо разнообразие от уреди и тежести, които да задоволят всички ваши нужди и цели.

Всички наши помещения са поддържани в перфектна хигиена и комфортна температура, за да ви предоставим оптимални условия за тренировка. Разполагаме с просторни съблекални, оборудвани с всичко необходимо, за да можете да се преоблечете и освежите след интензивно упражнение. Освен това, на разположение имаме добре зареден бар с добавки, където можете да се снабдите с необходимите хранителни продукти и напитки, които ще ви помогнат да поддържате енергията си и да ускорите възстановяването си.

Но най-голямата ни сила е нашият персонал. Нашите треньори са професионалисти и с богат опит във фитнес индустрията и са тук, за да ви помогнат да постигнете вашите цели. Всеки от тях има свой уникален подход и методики, които са насочени към вашите индивидуални нужди и предпочитания. Ние вярваме в персонализирания подход към тренировките и затова вие имате правото да избирате треньор, който най-добре отговаря на вашите изисквания.

Освен това, ние създаваме слънчева атмосфера в нашата зала, която е вдъхновяваща и стимулираща за чудесни тренировки и оптимално разтоварване. Ние вярваме, че позитивната енергия и приятелската атмосфера са ключови за мотивацията и успеха във фитнеса.

Работното ни време е изключително гъвкаво, за да отговорим на вашите нужди и програма. Заповядайте в нашата зала в удобно за вас време, защото работим от 06:30 до 22:30, за да ви осигурим възможност да тренирате в удобно за вас време.

Независимо от вашите фитнес цели и ниво на физическа активност, ние сме тук, за да ви помогнем да ги постигнете. Не се колебайте да ни посетите по всяко време и да се присъедините към нашата фитнес общност. Очакваме ви с нетърпение!

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *