Търсене

Виж профил

Отпушване на канали Пазарджик

Нашата служба по отпушване на канализация, вярва че предоставяме едни от най-добрите услуги в обл.София и обл.Пловдив, през време на канализационното почистване. С течение на годините нашите ценни клиенти са се увеличили и сме препоръчвани, постоянно. Ние сме известна бригада по отпушване на канали в региона.

При трудни и сложни запушвания на канализационни клонове и водосточни тръби, които други фирми по почистване на канализационни системи не са могли да се справят ние сме насреща. За да отпушим канала ние използваме професионална електрически машина.

Качествено отпушване на канализация, запушени тръби, дворни канали на фиксирани и приемливи цени. Нашите техници са оборудвани с най-модерната техника за отпушване на канали за да отпушат тръби с различни размери. Нашите техници също носят специализирано оборудване за мазнини и мръсотия, за да се елиминират и промият много добре каналите. Разполагаме и със специализирана техника за почистване на корени в канала и твърди препятствия.

Отпушване на запушена мивка

Запушена мивка е сериозен проблем за едно домакинство и следва да се вземат бързи мерки като се извика майстор за отпушване на мивка и то по възможност в най-кратки срокове. Ние предлагаме услугата професионално отпушване на запушена мивка, като договаряме ден и час съобразен с времето на клиента. Нашата услуга е с качество тъй-като работиме с професионална техника за отпушване на мивка, а и майстора е натрупал дългогодишен професионален опит в бранша.