Бързо хранене „Ма Би“

Заведение за бързо хранене | Бистро | Заведение с домашна кухня | Храна за дома и офиса | Бързо хранене Люлин 2 | Кулинарен магазин Люлин 2 | Закусвалня | Кулинарен магазин | Бързо хранене в София

Контакти


Адрес

гр. София, бул. Царица Йоанна 102

GPS

42.723393097938, 23.249512067168

Телефон

електронна поща


Работно време

понеделник

от 9:00 до 16:30ч.

вторник

от 9:00 до 16:30ч.

сряда

от 9:00 до 16:30ч.

четвъртък

от 9:00 до 16:30ч.

петък

от 9:00 до 16:30ч.

събота

Почивен ден

неделя

Почивен ден

Място за реклама


Бистро „Бързо Хранене на Вкус“ – Изживейте храна с удоволствие!

Ние вярваме, че когато дори времето е ограничено, не би следвало да правите компромис с вкуса и качеството на яденето си.

Обедното меню в Бързо хранене „Ма Би“ предлага разнообразие от национални и интернационални ястия, които ще задоволят и най-изисканите вкусове.

За да направите вашето посещение още по-приятно, предлагаме широка гама от напитки, включително студена бира, безалкохолни напитки, свежи сокове и ароматно кафе. Нашите напитки се подбират с грижа, за да допълнят вашия избор от ястие и да ви помогнат да обяд или вечеря истинско удоволствие.

За вашето удобство, предлагаме паркинг на територията на заведението, което прави посещението в „Бързо Хранене на Вкус“ още по-удобно и лесно. За тези, които предпочитат да пушат, имаме уютна тераса, където може да се релаксирате и наслаждавате на храната и напитките си.

Нашето бистро е подходящо за различни поводи и събития. Идеално е за бизнес срещи, където можете да проведете дата на дискусии с колегите си, докато се наслаждавате на вкусната храна. Също така, сме подходящ избор и за семейни партита и рождени дни, където може да съберете приятели и семейство и да празнувате с нас.

Бързо хранене „Ма Би“  е мястото, където срещата на бързото обслужване и вкусната храна създава уникално и приятно изживяване. Очакваме ви с нетърпение и сме сигурни, че ще останете впечатлени от нашето заведение и нашия изключителен вкус.

Местоположение на картата

Изпрати съобщение

Ново търсене

Оставете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *