Търсене

Виж профил

Торти по поръчка Стара Загора

Магазинът предлага инструменти и материали за сладкарство. Насочеността му е към „домашната сладкарка“, като основната идея е суровините, използвани за индустриалното сладкарство да станат достъпни за хората, които са решили да приготвят в домашни условия торти и всякакви сладкарски изделия.

Клиентите ни имат опция, ако не желаят сами да си приготвят, да поръчат в магазина торти, пасти, декорирани бисквити и мъфини. Изработват се и декорации от захарно тесто по индивидуална поръчка на клиентите.

Друга услуга, която предлагаме е разпечатка върху вафлена или фонданова хартия на снимки за торти или бисквити!

Хранителни

Белгийски шоколади на водещите марки Калебо и Белколад. Инстантни кремове. Сухи смеси за мъфини и платки. Бадемово брашно. Сметани. Готови (изпечени) изделия от тесто – еклери и тарталети с различни форми и размери, френски макарон изпечен, готов за слепване. Захарен фондан за обличане и декорация на торти. Имитиращи шоколадови продукти – кувертюри. Термостабилни шоколади – устойчиви на печене – за приготвяне на бисквитки, кесове, мъфини и др. Захарни декорации – цветя и фигурки. Шоколадови декорации – пурички, шоколадови къдрици, шоколадови плочки с надписи – Честит рожден ден, Честит празник, Честит имен ден, Честит юбилей… Поръски – захарни перли, крипи, скалиети, фъстъчен крокант, карамелизиран кокос, бял пълномаслен кокос. Бои за сладкарство – гелови, прахови, течни, дъстове.

Нехранителни

Инструменти – рингове, шпатули, хорми за печене, метални резци за бисквити с различни форми. Силиконпови молдове за приготвяне на различни декорации. Пластмасови резци с бутало за цветя, листа и др. декорации. Хартиени капсули за мъфини. Подложки за торти – различни форми, размери и дебелини. Кутии за торти. Стиропорени дъмита.