Търсене

Виж профил

Хранителен магазин София

Магазин Елена предлага пълната гама продукти на фирма Би Си Си – Хандел ООД с утвърдената на българския и международен пазар марка Елена както и богато разнообразие от натурални храни, произведени в екологичния еленски балкан.

В търговския обект в София се предлага голяма гама екологично чисти млечни и месни продукти от Еленския балкан. В магазина могат да бъдат закупени естествено сушен еленски бут и филе “Елена”. Предлагат се различни видове сирена, извара, кашквал и масло, произведени в местната мандра, както и здравословен хляб от различни зърнени култури, който е изпечен в каменна пещ.

В магазина се предлага и сок от плод арония (Aronia melanocarpa)- получен само от пресни и здрави плодове, отгледани в екологично чист район – на благословената земя на Капиновския манастир „Свети Николай Чудотворец“ в Централна Стара Планина. Произвежда се по специална технология – чрез студено пресоване и пастьоризиране на плодовете с цел максимално запазване на богатия им биохимичен състав в крайния продукт.

Друг продукт е високочачественото вино от региона на с. Горско ново село. Добитото грозде е екологично чисто, добре подбрано и контролирано през целия път до постъпването му в избата. Практика на фирмата е виното да се прави на лозето, като се следи натовареността, зрелостта и чистотата на гроздето. Подбира се частично, по масиви, когато е достигнало добър баланс на захари, киселини и дървесина. Бере се ръчно, транспортира се до избата внимателно за да достигне до Вас чрез Магазин Елена.

Предлага се и мед, който е с много добри характеристики. Един от местните специалитети на Еленския балкан е пчелния мед. Екологичен или още т.нар. биологичен мед гос може да се закупи от магазин „Елена“ София. Стоките са с високо качество и на изключително приемливи цени.

Доставчици са ни:

  • Родопа ком ЕООД
  • Родопа Горна Оряховица
  • Би Си Си Хандел
  • Кара Елена ЕООД
  • Еленски Десикатеси Велев
  • Тихомир Христов производител на мед и пчелни продукти
  • Бобова могила ЕООД – вина
  • Арониада Арго ЕООД

Адрес

Адрес:

гр. София, жк.Хиподрума зад бл.139А