Търсене

Виж профил

Козметични продукти Плевен

Ние създадохме нашият онлайн магазин с единствената цел да предостави на клиентите си цялостна грижа за красотата, с безкомпромисно качество на продуктите и перфектна консултация и обслужване. За тези вече над 24години на пазара нашите магазини станаха любима дестинация на над 9000 лоялни клиенти.

За да запазим доверието към нас, ние се ръководим от няколко основни принципа:

* държим на компетентното консултиране и лично отношение към всеки наш клиент

* предлагаме само 100% оригинални и качествени продукти. Ние никога не сме продавали, не продаваме и няма да продаваме „Реплики“, „Имитации“ и други фалшификати на оригиналните продукти !

* следим всички новости и тенденции в света на козметиката и парфюмерията и се стремим да ги предложим бързо в нашите магазини

Зад гърба на магазини Магнетик стои екип от професионалисти, които дават всичко от себе си, за да покажат пътя към красотата. А усмихнатите лица на клиентите ни са нашата награда. Ние се интересуваме от вашите въпроси и проблеми. Обръщаме персонално внимание на всеки клиент. За нас е удоволствие да ви консултираме, информираме и изненадваме.

Празнувайки своята 24-годишна зрялост и опит, опирайки се на нашата безупречна репутация, създадохме този онлайн магазин, където ще имате възможността да избирате от огромния ни асортимент от налични стоки – над 10 000 артикула, които може да поръчате от и да получите до всяка точка на страната. Вдъхновени от идеята да предложим най-голямо разнообразие от качествени продукти и максималното удобство за нашите клиенти, това сме ние – Магнетик store.

Подаваме ръка на българските производители, избрали качеството.

Magnetikstorebg.com има удоволствието да Ви представи уханието на козметичните и парфюмерийните продукти, произвеждани в България, които по качество, свойства и действие отговарят на най-новите световни тенденции и новости в козметичната индустрия.