Търсене

Виж профил

Мобилен гримьор Перник

Професионален бюти грим, булчински грим, арт визии.

Професионалният грим прави тена на кожата идеално равен, устните – съблазнителни и секси, очите – изразителни и атрактивни. Вашата визия ще бъде елегантна и изискана, и снимките – запомнящи се.

Всяка жена притежава своя индивидуална красота. Гримът е вълшебното средство, с което можете да подчертаете своите силни черти и да заявите своята женственост. Живеем в модерно общество и начинът, по който изглеждаме, е нашата визитна картичка. Някои дами залагат на естествен външен вид, а други – на разнообразни визии и акценти. Всяка жена мечтае да се открои и да бъде запомнена с неповторима индивидуалност и оригинален стил.

Ето и моите професионални съвети към представителките на нежния пол:

  • Внимателно да подбираме и да използваме грима, като се съобразим с повода, обстановката (празнична или ежедневна) и осветлението (естествено или изкуствено).
  • Да използваме качествена декоративна козметика. Старателно да се запознаем със състава на продуктите за лице и да се съобразим с възрастта и типа кожа, за които са предназначени.
  • Умелото и точно подбиране на нюансите и тоновете за лицето гарантира както нашето добро самочувствие и ведро настроение, така и приятното впечатление, което ще оставим в хората от обкръжението ни.
  • За предстоящите новогодишни празници е подходящо да заложите на металните цветове, пигменти и блясъци.
  • Козметиката е изкуството да се разкрасяваш, за да изразиш себе си и своята уникалност.
  • Гримът са субстанциите, използвани за подчертаване на красотата.
  • Днес особено актуални са курсовете за придобиване на умения да се гримираш сам. Улеснен е достъпът до информация за beauty грима. Всяка уважаваща себе си дама може да се консултира със специалист и да получи ценни съвети за своята визия. Перфектният грим е важна част от вашия социален живот, основа на вашето добро самочувствие и предпоставка за личен и професионален успех.
Свържете се със собственика